Ali je strošek goriva postal prevelik? S predelavo na plin lahko prihranite tudi do 50%! Možnost odplačila na 24 obrokov.

 

Smo član mreže PLINeks in vgrajujemo ter servisiramo poleg lastnega profesionalnega avtoplinskega sistema Plineks Pro, ki je zaščiten s patenti, še avtoplinske sisteme različnih proizvajalcev (Landi Renzo, Zavoli, Emer, Omvl, Mimgas, Stargas, Ac, AGC, …) Strankam vedno priporočamo vgradnjo enega izmed vrhunskih sistemov, ki je za posamezen avto najbolj primeren. Le ti so v celoti prenosljivi v drugo vozilo, vbrizg goriva pa imajo v realnem času. Garancijska doba vrhunskih avtoplinskih sistemov je do osem let brez omejitve kilometrov (garancija na delo pa je pri vsakem tipu avtoplinskega sistema 7 let). Nudimo tudi možnost brezplačnega nadomestnega vozila v času vgradnje avtoplinskega sistema v vaše vozilo.

Pri nakupu plinske instalacije lahko izbirate med tremi možnosti plačila:

  1. Plačilo v enkratnem znesku, kjer se vam prizna 150€ gotovinskega popusta in 200€ EKO subvencije.
  2. Plačilo na 12 obrokov, kjer ste ravno tako upravičeni do 200€ EKO subvencije.
  3. Plačilo na 24 obrokov. Tu pa je zanimivo, da 1. obrok plačate 30 dni po opravljeni montaži in ga lahko pokrijete že z razilko v privarčevanem denarju med ceno bencina in plina.

Za več informacij nas pokličite ali si oglejte www.plineks.si.

 

plineks-dolenjska